Van Luyken naar Media Park

Van Luyken naar Media Park

Hilversum, 12 juli 2024 – Een nieuw hoofdstuk in het ruim 46-jarige bestaan van Van Luyken: ons communicatiebureau is verhuisd naar het Media Park in Hilversum. Het nieuwe kantoor bevindt zich in Villa Heideheuvel aan de Mart Smeetslaan 1, direct tegenover De Trainingsstudio, het trainingslabel van Van Luyken, dat hier al enkele jaren succesvol is gevestigd.

“Deze verhuizing biedt ons een unieke kans om onze krachten te bundelen op één locatie, waardoor we de synergie tussen onze labels kunnen versterken en de waarde die wij onze klanten bieden verder kunnen vergroten. Deze strategische stap past perfect bij de ontwikkeling die Van Luyken momenteel doormaakt”, aldus Youssef Eddini, managing director.

Jouw verhaal centraal
Al meer dan 46 jaar helpen wij onze klanten met strategisch communicatieadvies, crisiscommunicatie, training en interim-oplossingen. Dit doen wij voor vele klanten in meerdere sectoren. Niet alleen binnen, maar ook buiten onze landgrenzen als partner van het internationaal samenwerkingsverband PROI Worldwide.

Adres en telefoonnummer nieuwe locatie:
Villa Heideheuvel
Mart Smeetslaan 1
1217 ZE Hilversum
035-791 01 01 (tevens crisislijn, 24/7 bereikbaar)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Maaike Vissink: 06 – 52 65 83 64
of Marjolein Schikker: 06 – 51 81 55 10

Van Luyken verwelkomt twee nieuwe professionals

Van Luyken verwelkomt twee nieuwe professionals

Haarlem, 6 oktober 2022 – Van Luyken verwelkomt deze week twee nieuwe communicatieprofessionals. Charlotte Piers is gestart als communicatieadviseur/eindredacteur, Sandra Kolleman gaat aan de slag als office manager en personal assistant (PA) van de managing partners.

NIEUWS Van Luyken verwelkomt twee nieuwe professionals