Geplaatst op

Van Luyken: drie nieuwe communicatieprofessionals

Met de komst van drie communicatie­professionals zet Van Luyken een volgende stap in het verder versterken van het Haarlemse communicatie­adviesbureau. Vera de Witte is vanaf vandaag associate partner en gaat hiermee een exclusieve samen­werking aan met Van Luyken op het gebied van communicatie­strategie. Verder start Maaike Vissink vandaag als manager van De Trainingsstudio, onderdeel van Van Luyken voor onder meer presentatie-, media- en crisis­communicatie­trainingen. Eerder dit jaar al startte Danielle van Beem als office manager en PA.

Youssef Eddini, managing partner bij Van Luyken: “Het gaat goed met Van Luyken. Klanten weten ons al ruim 42 jaar goed te vinden en te waarderen. We zijn er trots op dat ons bureau vorig jaar is uitgeroepen tot het beste communicatie­adviesbureau van Nederland in de categorie product­leiderschap en dat we in de algemene lijst in de top 3 staan van beste bureaus van Nederland (bron: Management Team). Met de komst van Vera, Maaike en Danielle halen we de nodige versterking en een bak aan ervaring en expertise in huis. Ieder is op haar eigen manier een aanwinst voor ons bureau.”

Vera de Witte: associate partner

De komst van Vera de Witte betekent met name een versterking van de strategische kracht van Van Luyken. Met acht publicaties over communicatie op haar naam, waaronder De nieuwe communicatie­professional, en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van strategie, beleid en overheids­communicatie zal Vera vooral bijdragen aan de verdieping van de theoretische kennis van het bureau.

De Witte: “Het is inspirerend om met een enthousiast team van communicatie­professionals aan strategische vraagstukken te mogen werken en mijn passie voor het communicatie­vak te kunnen delen. Partnerschap bij Van Luyken zie ik als een grote verrijking van mijn huidige werk­omgeving waarin ik solistisch functioneer, via mijn eigen organisatie- en communicatie­bureau.”

Maaike Vissink: manager De Trainingsstudio

Maaike Vissink focust zich vanuit haar nieuwe rol op de positionering van De Trainingsstudio (als opleider in onder meer media,- presentatie- en crisis­communicatie) en het uitbreiden van het portfolio. Vissink was hiervoor onder meer acht jaar werkzaam bij Frankwatching, waar zij de Academy heeft laten groeien tot één van de beste in marketing & communicatie. Vissink: “Na een zijstap bij een detacheerder in het onderwijs kriebelt het enorm om de liefde voor het ontwikkelen van trainingen en opleidingen weer op te pakken. Door mijn ervaring en kennis van het vak komt voor mij in deze nieuwe rol alles samen.”

Danielle van Beem: PA en office manager

Danielle van Beem versterkt Van Luyken met haar ruime werk­ervaring bij onder meer communicatie­bureaus. “Bij Van Luyken heb ik een combinatie­rol als personal assistant van onze managing partners en spin in het web als office manager van het bureau. De afwisseling van deze taken maakt het een leuke uitdaging om alles goed georganiseerd te krijgen.”

Categorieën Nieuws