Geplaatst op

Van Luyken verwelkomt twee nieuwe professionals

Haarlem, 6 oktober 2022 – Van Luyken verwelkomt deze week twee nieuwe communicatieprofessionals. Charlotte Piers is gestart als communicatieadviseur/eindredacteur, Sandra Kolleman gaat aan de slag als office manager en personal assistant (PA) van de managing partners.

“We zijn er trots op dat we deze twee toppers aan ons hebben weten te binden,“ aldus managing partner Youssef Eddini van het Haarlemse communicatieadviesbureau. “Dat is in de huidige arbeidsmarkt best een uitdaging. Met de komst van Charlotte en Sandra hebben we ons team verder kunnen uitbreiden en dat is noodzakelijk om aan de groeiende vraag naar onze dienstverlening te kunnen voldoen.”

Charlotte Piers (foto links) werkte eerder als communicatieadviseur voor de NOS en de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Bij Van Luyken gaat zij zich onder andere richten op de productie en/of eindredactie van publicaties als MAGMA, PME magazine en Op Koers. Daarnaast is zij inzetbaar als communicatieadviseur. Charlotte: “Ik kijk er erg naar uit om mijn liefde voor taal en tekst te combineren met de afwisselende communicatieprojecten waaraan Van Luyken voor zijn klanten invulling geeft. Én natuurlijk om dat samen te doen met de enthousiaste en ervaren collega’s van Van Luyken.”

Sandra Kolleman (foto rechts) heeft een lange loopbaan als allround ondersteuner bij diverse (internationale) partijen, de laatste jaren in de zorgsector. Bij Van Luyken gaat zij deze ervaring verder uitbreiden en verdiepen, waarbij zij tevens als personal assistant (PA) zal fungeren voor de managing partners. Sandra: “Ik heb enorm veel zin om mijn opgedane ervaringen te gaan inzetten voor de communicatieprofessionals van Van Luyken.”

Categorieën Nieuws