Geplaatst op

Daniëlle Veneman nieuwe trainer De Trainingsstudio

Hilversum – Met de komst van Danielle Veneman wordt het team van trainers bij De Trainingsstudio – het trainingslabel van Van Luyken – verder uitgebreid. Daniëlle is geen onbekende in trainingsland.

Tien jaar lang deed ze ervaring op in het theater en speelde in Nederland en Duitsland mee met grote producties. Na haar laatste performance in de musical We Will Rock You maakte ze kennis met het bedrijfsleven. In de jaren die volgden trainde ze bij Speech Republic met veel plezier de top van het bedrijfsleven en de politiek.

Maaike Vissink, manager bij De Trainingsstudio: “We zijn bijzonder blij met de komst van Daniëlle als communicatiecoach en presentatietrainer. Door haar achtergrond en ervaring is ze bijzonder goed in staat de persoon zelf in haar trainingen centraal te zetten. Daarvoor zet ze een wisselend pallet aan (theater)oefeningen en gesprekstechnieken in. Denk hierbij aan voice dialogue, speels coachen, de kunst van het luisteren en het gebruik van je stem. We zijn ervan overtuigd dat we met de komst van Daniëlle een breder pallet aan technieken en stijlen kunnen laten zien en daarmee het aanbod van De Trainingsstudio naar een hoger niveau tillen.”

“Presenteren leer je door te doen, door te experimenteren en te ervaren wat voor jou werkt en niet werkt. Met een inspirerend verhaal maak je het verschil. Er is geen trucje dat voor iedereen werkt. Het gaat om de connectie met jezelf en met jouw publiek. De kwaliteiten die jij van nature al hebt, optimaal gebruiken, is waar we met elkaar naar streven”, zegt Daniëlle Veneman. Ze kijkt ernaar uit weer onderdeel uit te maken van een team van trainers met jarenlange ervaring in media en die als geen ander weten hoe (nieuws)organisaties opereren en wat valkuilen zijn bij media-optredens.

Over De Trainingsstudio
‘De media of het publiek zijn niet de vijand’ is onze filosofie. Ze leren kennen en begrijpen is de manier om je boodschap goed over te kunnen brengen. Bij De Trainingsstudio leren we je inhoudelijk een gesprek te voeren, een statement te maken, een interview te geven dat ertoe doet of met impact te presenteren. Met waarde voor jezelf en je organisatie. Ook als er een crisis is. Ons team bestaat uit doorgewinterde communicatie-experts, (ex)journalisten en presentatoren. Ze werk(t)en voor en achter de camera, deden verslag van talloze crisissituaties in binnen- en buitenland en  interviewden wereldleiders. Vandaag de dag maken ze nog steeds het verschil met hun reportages, communicatievaardigheden en presentaties.

Meer informatie over de trainingen vind je op detrainingsstudio.nl.
Bel voor meer informatie met Maaike Vissink, manager De Trainingsstudio op 035–791 01 01 of mail naar info@detrainingsstudio.nl

Categorieën Nieuws