Nieuwe trainers De Trainingsstudio
Nieuwe trainers De Trainingsstudio
Geplaatst op

Onze nieuwe trainers: Amber, Irene & Milouska

Hilversum – De Trainingsstudio voegt drie nieuwe trainers toe aan zijn doorgewinterde team: Amber Brantsen, Irene Moors en Milouska Meulens.

Het zijn stuk voor stuk vrouwen die de kneepjes van het media- en presentatievak beheersen en hun ervaring graag delen in de presentatie- en autocuetrainingen die zij geven.

Maaike Vissink, manager van De Trainingsstudio: “Met Amber, Irene en Milouska halen we een bulk aan ervaring en veelzijdigheid in huis. Ze zijn een waardevolle aanvulling voor het team. Wij zien in onze sector duidelijk een trend dat professionals zichzelf persoonlijke ontwikkeling en groei gunnen en dat ook werkgevers deze behoefte faciliteren omdat zij de toegevoegde waarde daarvan voor de organisatie onderkennen. Een mooie win-win dus. En hoe mooi is het ook dat deze drie vrouwen hun kennis en ervaring met enthousiasme willen meegeven aan deelnemers. Bij De Trainingsstudio merken we dat steeds meer mensen de waarde inzien van een media- of presentatietraining. De tijd van onvoorbereid en zonder boodschap met een journalist in gesprek gaan of een presentatie geven, is voorbij.” 

Amber Brantsen: “Ik vind dat iedereen het in zich heeft een presentator te zijn. Of het nu in een vergaderzaal, in de boardroom of op YouTube is. Alleen, ik zie vaak dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Hoe bouw je een verhaal op dat klopt als een bus? En hoe breng je het alsof jij al tien jaar niks anders doet? In mijn trainingen daag ik je uit om met jezelf aan de slag te gaan. Jouw publiek wil namelijk niet luisteren naar een presentator, ze willen luisteren naar jou als mens.”

Over De Trainingsstudio
De Trainingsstudio is gevestigd op het Media Park in Hilversum en is het trainingslabel van het Haarlemse communicatieadviesbureau Van Luyken. Bij De Trainingsstudio leren deelnemers echt antwoord te geven op journalistieke vragen of een impactvolle presentatie te geven. Het team bestaat uit doorgewinterde communicatie-experts, (ex-)journalisten en presentatoren. Ze werk(t)en voor en achter de camera, deden verslag van talloze crisissituaties in binnen- en buitenland en interviewden wereldleiders. Bij De Trainingsstudio kun je terecht voor trainingen op het gebied van: media, crisiscommunicatie, overvaljournalistiek, actief en effectief in de media, presentatie, spreekangst en autocue.

Categorieën Nieuws