Geplaatst op

De Trainingsstudio en van Luyken zijn verhuisd

De Trainingsstudio naar Media Park,
Van Luyken naar locatie tegenover station Haarlem

Haarlem/Hilversum, 3 november 2020 — Gasten die deelnemen aan tv- en radio-uitzendingen kunnen zich voorafgaand aan hun optreden voortaan dicht bij de omroepstudio’s laten trainen. De trainers van De Trainingsstudio nemen vanaf vandaag hun intrek in de nieuwe studio in het Media Park, het hart van de Nederlandse omroepwereld in Hilversum. De Trainingsstudio is onderdeel van Van Luyken, het bureau voor strategisch communicatieadvies. Van Luyken is ook verhuisd en bereikbaar op haar nieuwe locatie in Haarlem, tegenover het station Haarlem.

Youssef Eddini, managing partner: “Ik ben er trots op dat we al zo lang bekende klanten aan ons weten te binden. Dat zijn overheidsorganisaties, grote ondernemingen en kleine start-ups. Maar ook maatschappelijke en culturele organisaties. Dit maakt dat Van Luyken kan bogen op een zeer brede expertise, direct inzetbaar voor onze gevarieerde klantenkring.”

Erik Visser, managing partner: “Onze organisatiestructuur is zeer effectief. We werken met een vaste kern van adviseurs en flexibel inzetbare associate partners, communicatiespecialisten en trainers. Hierdoor bedienen we onze klanten optimaal, omdat we voor elk vraagstuk de passende communicatie-oplossing kunnen leveren.”

Rijke historie
Wim van Luyken richtte het adviesbureau ruim veertig jaar geleden op in Den Haag. De naamgever was vanaf de start toonaangevend in de professionalisering van het vak. Van Luyken verwierf nationale bekendheid in de advieswereld. Het bureau kent een rijke historie. Het verhuisde eerst naar Bloemendaal en daarna naar de Schipholpoort in Haarlem. Hier vestigde De Trainingsstudio zich later ook met ervaren trainers, voormalig journalisten, tv- en radiopresentatoren.

Het toonaangevende managementtijdschrift Management Team verkoos Van Luyken in 2019 tot het beste communicatieadviesbureau van Nederland in de categorieën klantgerichtheid en productleiderschap. Die titel hoopt het bureau in 2020 minimaal te prolongeren.

Van Luyken is partner van PROI Worldwide, een internationaal samenwerkingsverband van meer dan 75 hooggekwalificeerde pr bureaus, verspreid over zo’n 50 landen. Elk PROI-bureau is in zijn land toonaangevend. Voor een partnership aan PROI gelden strenge toelatingseisen.

Nieuwe adressen
De Trainingsstudio
Mart Smeetslaan 6
(Gebouw: Heideheuvel 2)
1217 ZE Hilversum
Telefoon: 035 791 01 01

Van Luyken
Kennemerplein 7
2011 MH Haarlem
Telefoon: 023 540 04 24

Categorieën Nieuws