Geplaatst op

VACATURE: MT-LID / STRATEGISCH ADVISEUR

Altijd open, is dat ook jouw handelsmerk? Wij treden elk communicatievraagstuk onbevooroordeeld tegemoet. Zo kijken we verder dan de horizon. Komen we met ideeën die mensen blij maken. Bedenken we oplossingen voor netelige vraagstukken.

Ben jij de ondernemende communicatievakman of -vrouw die als MT-lid en strategisch adviseur, samen met je collega MT-leden, richting wil geven aan de verdere profilering en reputatie van ons mooie en groeiende bureau? Om verdere groei mogelijk te maken werkt Van Luyken met vier bedrijfsonderdelen: Advies, Crisis, De Trainingsstudio en Detachering. Je vormt samen met de managing partners en de managers van Crisis en De Trainingsstudio het managementteam van Van Luyken.

De functie
Als MT-lid Advies stuur je het bedrijfsonderdeel aan en zorg je voor verdere groei. Je haalt opdrachten binnen uit je eigen netwerk of dat van het bureau en zet vragen van klanten om in winnende advies- en projectvoorstellen. Je motiveert en coacht de collega’s bij Advies op inhoud en kwaliteit. Ook zorg je voor een goede werkverdeling. Ruim twee derde van de tijd ben je zelf declarabel op opdrachten. Tevreden klanten en lange termijn klantrelaties zijn mede jouw verantwoordelijkheid.

Het bedrijfsonderdeel Advies bestaat uit vier communicatieadviseurs. De focus ligt op het ontwikkelen van communicatiestrategieën en -plannen met daarin aandacht voor alle communicatiedomeinen. Denk aan marketing, reputatiemanagement en corporate communicatie. De gemaakte plannen fungeren als ideale aangever voor het ontwikkelen van concrete toepassingen, zoals communicatieconcepten, -acties en -campagnes.

Wie ben jij?
We zoeken een communicatievakman of -vrouw die de ambitie heeft om, samen met de andere MT-leden, richting te geven aan de profilering en reputatie van Van Luyken. We zoeken een ondernemende persoonlijkheid met uitstekende adviesvaardigheden. Een doorgewinterde communicatieprofessional die fungeert als voorman/-vrouw.

Van Luyken
Van Luyken geeft communicatieadvies aan organisaties in onder meer de sectoren energie, vervoer, zorg en luchtvaart als ook financiële instellingen, onderwijsorganisaties, gemeenten en goede doelen behoren tot de opdrachtgevers. We geloven in een manier van communiceren die bij deze tijd past. Die mensen serieus neemt en focust op geloofwaardigheid.

Van Luyken is partner in een internationaal samenwerkingsverband van meer dan 80 hooggekwalificeerde pr-bureaus, verspreid over zo’n 165 steden in 50 landen en een gezamenlijke omzet van 1 miljard euro. Het partnership biedt het bureau zicht op werkzaamheden in een internationale setting.

Het bureau is opgericht in 1978 door Wim van Luyken. Hij wist internationale bedrijven aan zich te binden en maakte het bureau toonaangevend. In zijn rol als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Public Relations en Voorlichting stond Wim van Luyken aan de wieg van de latere beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, Logeion.

Het aanbod
Een professionele en gezellige werkomgeving waar kwaliteit voor klanten hoog in het vaandel staat. In het team is veel aandacht voor een goede onderlinge sfeer en collegialiteit. Van Luyken biedt een goed salaris en je start direct met een vast dienstverband.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek (32 uur is mogelijk). Er is een pensioenverzekering bij ZwitserLeven. Verder maken reis-, onkosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon van de zaak onderdeel uit van het pakket.

Solliciteren
The Smart Engine | Recruitment doet de werving & selectie voor deze functie. Heb je vragen of wil je meer informatie over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Inge Meilink, managing partner van The Smart Engine, op telefoonnummer 020 771 87 45 of via inge@thesmartengine.com.

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv, naar vacature@thesmartengine.com onder vermelding van ‘MT-lid Van Luyken’.

Categorieën Nieuws