Beeld bij communicatietrainingen
Beeld bij communicatietrainingen
Geplaatst op

Communicatietrainingen

Communiceren is de mens aangeboren. Maar niet iedereen is meteen een great communicator als zich een complexe werksituatie voordoet. Goed en overtuigend communiceren kan dan knap lastig zijn. Terwijl de omstandigheden daar wél om vragen. Het goede nieuws luidt: het is prima te leren. Sinds jaar en dag bieden wij communicatietrainingen aan directieleden, managers, communicatiemedewerkers en crisisteams. Onze ervaring laat er geen twijfel over bestaan: iedereen kan zichzelf substantieel verbeteren in professionele communicatie of er zelfs in gaan excelleren.

De Trainingsstudio

Voor onze communicatietrainingen hebben we een speciale studio ingericht: De Trainingsstudio. Hier geven we individuele trainingen en trainingen voor kleine groepen. Onze trainers zijn gelouterde vakmensen. Zij inspireren de trainees het beste uit zichzelf te halen en reiken daar beproefde methoden voor aan. Uitgebreid oefenen in een realistische en open setting. Dat is wat we doen.

Trainingsaanbod

Ons aanbod omvat trainingen in onder meer crisiscommunicatie, mediawoordvoering, presenteren, zakelijke gesprekken voeren, politiek-bestuurlijk communiceren en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast bieden we trainingen in onlinecommunicatie. Met onze trainingen zijn we in tal van branches actief. Zie voor ons volledige aanbod: De Trainingsstudio.

Categorieën Wat bieden we nog meer?