Foto Managing Partners Youssef Eddini en Erik Visser
Foto Managing Partners Youssef Eddini en Erik Visser
Geplaatst op

Youssef Eddini managing partner

Youssef Eddini (50) start per 1 april aanstaande als managing partner en communicatieadviseur bij Van Luyken.

Samen met de huidige managing partner Erik Visser gaat hij leiding geven aan het 40-jarige communicatieadviesbureau uit Haarlem. Van Luyken staat in de top 5 van beste bureaus van Nederland in de categorie communicatieadvies (bron: Management Team).

Bij Van Luyken zet Eddini zijn ruime kennis en ervaring in voor bestaande en toekomstige klanten. Hij vervulde in de afgelopen 25 jaar communicatiefuncties in de sectoren veiligheid (Politie Rotterdam en Utrecht), luchtvaart (KLM, Transavia), bouw (Strukton), media (NOS, NPO, Ziggo) en financiën (ABN AMRO). Daarnaast is hij lid Raad van Toezicht van Taartrovers Film Festival, bestuurslid bij de Esther Vergeer Foundation, examinator bij NIMA, gastdocent en examinator bij SRM en intervisiecoach bij Van der Hilst.

Youssef Eddini: “Na een sabbatical van bezinning, zelfreflectie en persoonlijke groei kijk ik ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s het succes van Van Luyken te continueren. Mijn 25 jaar ‘in-house’ ervaring zet ik graag in om organisaties met behulp van communicatie hun doelen nog beter te laten bereiken. Ook zie ik ernaar naar uit communicatieafdelingen te ondersteunen om van strategische betekenis te zijn voor hun organisatie. Mijn derde focuspunt is coaching en training van professionals om leider te worden in hun communicatie. En ja, ook van mijn blunders mag iedereen leren.”

“De juiste man, op het juiste moment, op de juiste plaats”, zo typeert de huidige managing partner Erik Visser Eddini’s komst naar Van Luyken. “We zoeken al enige tijd naar de ideale kandidaat. Youssef brengt een schat aan praktijkervaring met zich mee en beschikt over leiderskwaliteiten die Van Luyken verder versterken en in een nieuwe fase brengen.”

Over het bureau

Van Luyken richt zich op strategisch communicatieadvies, crisiscommunicatie, communicatietrainingen (via het eigen label De Trainingsstudio) en detachering van communicatieprofessionals. Tot de opdrachtgevers behoren bedrijven en organisaties in onder meer de sectoren energie, vervoer en zorg. Naamgever Wim van Luyken richtte het bureau in 1978 op. Hij wist internationale bedrijven aan zich te binden en maakte Van Luyken toonaangevend. In zijn rol als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Public Relations en Voorlichting stond hij aan de wieg van de latere beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, Logeion.

Categorieën Nieuws