Geplaatst op

Vermilion Energy

Crisiscommunicatie
Communicatietrainingen
Omgevingscommunicatie
Corporate communicatie

De vraag

Vermilion Energy wil dagelijks op de hoogte worden gebracht van het nieuws en actualiteiten over energie in Nederland, zowel landelijk, regionaal als lokaal.

Het antwoord

Op basis van een lijst met specifieke zoektermen monitoren wij dagelijks de media, zowel dagbladen en tijdschriften als online nieuwswebsites. Ook de sociale media volgen we op de voet. Nieuwsberichten vatten we kernachtig samen en koppelen we aan een link naar het volledige bericht. We maken gebruiken van verschillende nieuwsbronnen waarop we zijn geabonneerd. In het geval het mediaoverzicht binnen de internationale organisatie van de klant wordt verspreid, leveren we een Engelstalige versie.

Het resultaat

We brengen de klanten dagelijks op de hoogte van de berichtgeving die verband houdt met de opgegeven zoektermen. Medewerkers hebben hierdoor een actueel inzicht in wat er leeft in de samenleving. Het mediaoverzicht zorgt ervoor dat de klant zo nodig adequaat kan reageren op berichtgeving. Bovendien kan adequaat actie worden ondernomen ter bescherming van de reputatie.

Categorie├źn Voor wie werken we nog meer?