Van Luyken groepsfoto
Van Luyken groepsfoto
Geplaatst op

Klantgerichtheid en productleiderschap

Communicatieadviesbureau Van Luyken uit Haarlem is door Management Team uitgeroepen tot het beste communicatieadviesbureau op de onderdelen klantgerichtheid en productleiderschap.

Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Management Team naar de beste zakelijke dienstverleners in Nederland. Op de totale ranglijst van communicatiebureaus is Van Luyken dit jaar gestegen van de vijfde naar de tweede plek.

Van Luyken’s managing partners Erik Visser en Youssef Eddini zijn trots op de klasseringen van hun bureau. “Klanten waarderen onze klantgerichtheid en het onderscheidend vermogen van onze communicatieadviezen en diensten. Wij zijn ontzettend blij met deze erkenning en waardering”, aldus Youssef Eddini.

“Op drie plekken stijgen en op twee onderdelen de hoogste score behalen is een geweldige prestatie en zien wij als een groot compliment. We zijn trots op ons team dat zich elke dag weer volop inzet voor onze klanten”, zegt Erik Visser.

In het onderzoek van Management Team wordt respondenten gevraagd om de dienstverleners te beoordelen aan de hand van drie aspecten conform het model van Treacy en Wiersema: klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van uitvoering. Productleiderschap betekent dat een bedrijf zich onderscheidt door het leveren van hoge kwaliteit producten of diensten.

Categorie├źn Nieuws