Geplaatst op

Charlotte Piers

“Ingewikkelde, belangrijke, lastige of juist leuke onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is wat ik als communicatieadviseur en eindredacteur het liefste doe. Voor mijn opdrachtgevers breng ik hun verhaal op steeds verschillende manieren onder de aandacht bij een groot of juist specifiek publiek. Bij Van Luyken combineer ik mijn liefde voor taal en tekst met de afwisselende communicatieprojecten waaraan we voor onze klanten invulling geven.”

Contact: charlotte.piers@vanluyken.nl en +31 (0)6 53 68 88 64.

Categorieën Wie werken er nog meer voor Van Luyken?, Wie zijn mijn collega’s?
Geplaatst op

Sandra Kolleman

office manager en personal assistant

“Ik ben een allround en gedreven ondersteuner met een zeer brede interesse. Ik schakel doelgericht en behoud daarbij altijd het overzicht. Ik werk graag in een professioneel team waarin met korte lijnen op informele wijze met elkaar wordt gecommuniceerd en ruimte is voor ieders persoonlijke inbreng. Interesse voor de mens staat bij mij voorop.

Bij Van Luyken ben ik een spin in het web; ik zorg ervoor dat de communicatietrajecten goed worden ingepland, adviseurs tijdig de juiste informatie aangeleverd krijgen, beheer ik onze social mediakanalen en zorg ik samen met mijn collega’s voor de juiste afhandeling van facturatie en andere zaken. Ook fungeer ik als personal assistant (PA) voor de managing partners.”

Contact: sandra.kolleman@vanluyken.nl en +31 (0)23 540 04 24.

Categorieën Wie werken er nog meer voor Van Luyken?, Wie zijn mijn collega’s?