Geplaatst op

Leviaan

Communicatietrainingen
Interim-communicatie
Interne communicatie
Corporate communicatie

Hoe positioneer ik onze organisatie?

Jubileumboek voor stakeholders:

De vraag

In deze economisch zware tijden voor overheden, instellingen én burgers moeten we allemaal nog harder werken om onze kwaliteit van leven te bewaken. Juist de meest kwetsbaren onder ons kunnen dit niet zelf, ze hebben de hulp van Leviaan (voorheen RIBW ZWWF) daarbij heel hard nodig! Hoe brengen we dit voor het voetlicht?

Het antwoord

Vier het 25 jarig bestaan door 25 cliënten zelf aan het woord te laten. Jong, oud, man, vrouw, van diverse locaties. Wat betekent voor hen ‘kwaliteit van leven’? Waar worden zij blij van? Of zelfs: gelukkig? Bundel alle interviews tot een ‘koffietafelboek’ vol mooie foto’s en verhalen. Per geïnterviewde één pagina tekst en één pagina beeld. Met een inleiding die de rode draad formuleert: dat je ook geluk kunt ervaren als je een minder goede psychische gezondheid hebt. Noem het boek ’25 PORTRETTEN GELUK’.

Het resultaat

Alle cliënten, werknemers en stakeholders ontvangen een prachtig boek vol ontroerende en verrassende verhalen. Op basis van de interviews en foto’s van deze jubileumuitgave produceren wij vervolgens de tentoonstelling ‘Over geluk gesproken’, die in het Stadhuis van Purmerend wordt geopend door wethouder Mona Keijzer. De tentoonstelling zal daarna in verschillende publieksruimten in de regio te bezichtigen zijn.

Categorieën Voor wie werken we nog meer?