Foto associate partners Inge Meillink en Ernst Moeksis
Foto associate partners Inge Meillink en Ernst Moeksis
Geplaatst op

Inge Meilink en Ernst Moeksis associate partners

Van Luyken is versterkt met senior adviseurs Inge Meilink en Ernst Moeksis. Beide zeer ervaren strategische adviseurs sluiten zich als associate partners aan bij ons bureau. Dat betekent dat zij exclusief met Van Luyken gaan samenwerken.

Inge richt zich op het bemiddelen van interim-opdrachten en is zelf inzetbaar voor marketing-pr, positionerings- en strategische communicatievraagstukken. Ernst is gespecialiseerd in mediarelaties, woordvoering, crisiscommunicatie en communicatiemanagement. Opdrachtgevers kunnen beiden ook op interim-basis inschakelen.

Inge: “De opbouw van een goede reputatie vraagt consistent en coherent handelen van organisaties. Een sterke organisatie-identiteit legt ook de basis voor succesvolle branding. Zo ervaren medewerkers, klanten en stakeholders waarvoor de organisatie staat en gaat. En ontstaat binding en identificatie met het merk. Als merk- en communicatiestrateeg haal ik mijn plezier uit het definiëren hiervan, maar ook uit het dagelijks waarmaken van de branding. Sinds 2005 bemiddel ik bovendien actief interim- managers in marketing & communicatie. Adviesopdrachten en interim-bemiddeling versterken elkaar, omdat de sleutel tot succes altijd bij mensen ligt. En dat is precies waarom het met Van Luyken zo goed klikt: één plus één is in onze samenwerking meer dan twee.”

Ernst: “In deze hectische tijd waarin nepnieuws makkelijk wordt geloofd, help ik organisaties graag in het helder overbrengen van hun standpunt in de media. Het voortdurende vertrouwen in de afwegingen die journalisten maken in het brengen van nieuws vind ik belangrijk. In mijn vak werk je vanuit het belang van de opdrachtgever. Tegelijkertijd heb je een scherp oog voor de informatiebehoefte van de journalist en die van de samenleving. Ik heb mijn communicatie-expertise ontwikkeld met heel veel vlieguren bij de rijksoverheid, beursgenoteerde ondernemingen en kleinere organisaties. De samenwerking met Van Luyken is een prachtige aanvulling op mijn bestaande advieswerk en levert klanten extra kwaliteit en continuïteit.”

Youssef Eddini, managing partner van Van Luyken: “De aansluiting van Inge en Ernst als associate partners is een fantastische aanwinst voor ons bureau. Hiermee versterken we onze detacheringstak en de deelgebieden woordvoering en crisiscommunicatie.”

Categorieën Nieuws