Geplaatst op

Inge Meilink

MT-lid

Energie brengen door dingen op hun juiste plek te leggen, dat is waarop ik ‘aan’ ga in het communicatievak. Als strateeg doe ik dat in het definiëren van sterke positioneringen, corporate stories en communicatiestrategieën. Mijn kracht ligt vervolgens in het doorvertalen naar de dagelijkse praktijk, zodat medewerkers ervaren wat ze kunnen bijdragen en organisaties hun doelen behalen. Hoe heet de vuren ook worden, als rasoptimist kijk ik altijd vooruit naar de volgende stap en naar het einddoel dat een organisatie wil bereiken. Er zit veel power en vrolijkheid in mijn manier van werken, gecombineerd met intuïtie voor wat er speelt om iedereen mee te nemen. Dat deed ik eerder met mijn bedrijf The Smart Engine, van waaruit ik een bestand met ruim 700 interim professionals in communicatie & marketing meenam. Ik heb als eindverantwoordelijke manager, adviseur en interimmanager gewerkt in de sectoren energie, zorg, luchtvaart, woningcorporaties, industrie, zakelijke en financiële dienstverlening, onderwijs en andere. Bij Van Luyken ben ik verantwoordelijk voor de pijlers Advies, Crisis en Interim-oplossingen en daarmee inzetbaar voor strategisch communicatieadvies en implementatie, crisiscommunicatie en merkontwikkeling. Ook zorg ik bij klanten voor tijdelijke capaciteit als dat nodig is.

Contact: inge.meilink@vanluyken.nl + 31 (0)6 4130 7351.

Categorieën Wie zijn mijn collega’s?