Foto Associate Partner Anja van Ginhoven
Foto Associate Partner Anja van Ginhoven
Geplaatst op

Anja van Ginhoven associate partner

Senior adviseur Anja van Ginhoven sluit zich als associate partner aan bij Van Luyken. Dat betekent dat zij nauw met het Haarlemse communicatiebureau gaat samenwerken.

Op dit moment is Van Ginhoven in Frankrijk perschef van de Oranje vrouwen die morgen in de halve finales van het wereldkampioenschap voetbal tegen Zweden uitkomen. Bij Van Luyken is zij inzetbaar voor pr-activiteiten, woordvoering en event-communicatie, ook op interim-basis.

”Het juiste verhaal op het juiste moment aan de juiste mensen overbrengen. Daar heb ik veel ervaring in, onder meer opgedaan als persvoorlichter voor zowel de Oranje vrouwen als de Oranje mannen,” aldus Anja van Ginhoven. “In mijn contacten met journalisten vind ik vertrouwen en transparantie erg belangrijk. Ik ga voor de opbouw van een goede relatie en zoek de verbinding. In het pr-vak kun je natuurlijk niet altijd tegen alles direct ja zeggen. Maar je kunt wél serieus met journalisten meedenken. Met creatieve oplossingen komen, waar alle betrokkenen wat aan hebben. Ik ken het medialandschap op mijn duimpje en kan daardoor goed inspelen op de behoeften van redacties. Mijn opdrachtgevers zeggen vaak dat ik er een antenne voor heb.”

Managing partner Youssef Eddini noemt de komst van Anja van Ginhoven een fantastische aanwinst voor Van Luyken. “Anja is een sterke persoonlijkheid die weet waar ze voor staat. Ze is ook erg hands-on, dus dat past goed bij ons. Daarnaast heeft Anja een krachtig netwerk, zowel in de sport- als mediawereld. Met haar staat van dienst brengt zij veel kennis en ervaring mee naar Van Luyken, waardoor wij als team verder kunnen groeien. We zijn er enorm trots op dat Anja heeft besloten zich bij ons aan te sluiten.”

Categorieën Nieuws