Over klanten

Assortiment webshop Martin Schilder fiks uitgebreid met lifestyle artikelen

27 juli 2015

Alkmaar, 27 juli 2015 - De webshop van Martin Schilder Groep heeft het assortiment stevig uitgebreid. In de online winkel is een groot aantal producten toegevoegd op het gebied van lifestyle zoals wielerkleding en golfartikelen. Ook heeft de webshop een nieuwe look & feel gekregen en zijn er technische verbeteringen aangebracht die de toegankelijkheid optimaliseren, de betalingsmethodes uitbreiden en het bestelproces versoepelen.

De eerste reacties op de vernieuwde webshop zijn positief. "We plaatsen alle reviews op de website", zegt webshopbeheerder René Bakker. "Het draait om de klanten. Daarom zorgen we ervoor dat zij steeds in contact met ons kunnen zijn via online chat, telefoon of e-mail. We zijn echt trots op de score van 9.6 waarmee klanten ons beoordelen. Het assortiment is volledig afgestemd op hun behoeften. We voeren niet alleen de artikelen die onze importeur in het assortiment heeft, maar hebben dit aanbod van A merken vergroot met huismerken, zoals supermarkten dat doen."

Een zo compleet mogelijk assortiment bieden is het motto, niet alleen gericht op automotive producten, maar ook op branchevreemde artikelen. "Zo breed dus als onze klanten wensen", aldus René Bakker. "Je merkt een toenemende belangstelling voor bijvoorbeeld multimedia-oplossingen en connectiviteit. Maar we zijn ook officieel reseller van Bol.com geworden en werken aan koppelingen met andere externe partners die ons accessoires-assortiment verder zullen verbreden. We gaan met ons aanbod richting 15.000 artikelen. Zo hebben we het miniaturenaanbod van onze vijf merken naar 500 stuks uitgebreid."

Aansluiting op digitale showroom
De vernieuwde webshop is rechtstreeks aangesloten op de digitale showroom van Martin Schilder. René Bakker: "In de digitale showroom staan alle voorraadauto's opgesteld, inclusief rijtesten, brochures en filmpjes van het model. Dankzij een koppeling met onze webshop kan een klant direct zien welke opties en accessoires op de door hem of haar gekozen auto mogelijk zijn, bijvoorbeeld 17 inch velgen in plaats van de standaard 15 inch. Op die manier kan iemand ook een voorraadauto naar eigen wensen samenstellen. Die koppeling is uniek in de autobranche."

De webshop heeft het Certificaat Thuiswinkel Waarborg dat klanten een aantal zekerheden biedt bij het online kopen van producten, zoals een bedenktijd van 14 dagen en een veilige betaalomgeving. De werkwijze en gehanteerde voorwaarden voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn in overeenstemming met de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.
Wie een bestelling doet, kan die laten bezorgen in één van de vestigingen van Martin Schilder. Met acht vestigingen in Noord-Holland is er altijd wel een Martin Schilder-vestiging in de buurt. Wie kiest voor bezorgen, kan tot 00:00 uur voor de dag van bezorging de datum en tijd van de bezorging nog aanpassen.

Martin Schilder Groep
Martin Schilder is een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket van diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt 500 medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).