persbericht: Home Instead opent vestiging in Eindhoven

23 oktober 2014

Thuisserviceorganisatie streeft naar 15 franchisevestigingen in 2016

Heemstede, 23 oktober 2014 – Home Instead Thuisservice, aanbieder van individuele, niet-medische zorg voor senioren, heeft een vestiging in Eindhoven geopend. Dit is de zesde vestiging in Nederland. Daarmee is de thuisserviceorganisatie nu vertegenwoordigd in de regio's Eindhoven, Rotterdam e.o., Zuid-Kennemerland, Nijmegen, Zeist en Eemland.

Ter gelegenheid van de opening van de Eindhovense vestiging organiseert franchisenemer Suzanne Verploegen tweemaal een informatiebijeenkomst. Op maandag 27 oktober in Hotel Pullman, Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven. Op dinsdag 28 oktober in Herberg de Taamvenhoeve, Maastrichterweg 156, 5556 VA Valkenswaard. Tijd: 19.30–21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Deze bijeenkomst is toegankelijk voor belangstellenden. Suzanne Verploegen: "Ouderen hebben toenemend behoefte aan persoonlijke ondersteuning thuis, waardoor ze langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarvoor biedt Home Instead een perfecte oplossing. Het accent ligt op het bevorderen van welzijn en het verhogen van de kwaliteit van leven. Ook wanneer dat leven, als gevolg van lichamelijke of geestelijke achteruitgang, moeilijker wordt. Met ons werk verlichten we de taak van partners of kinderen van ouderen die ondersteuning nodig hebben. Wij geven oprechte persoonlijke aandacht, daarin ligt onze kracht."

Trend
De dienstverlening van Home Instead is een antwoord op de maatregelen die de overheid neemt om de zorgverlening aan ouderen betaalbaar te houden. "Het overheidsbeleid maakt de senior steeds meer zelf verantwoordelijk voor het organiseren van zijn eigen zorg en ondersteuning", aldus Eric Kindt, mede-oprichter en directeur van Home Instead Thuisservice Nederland. "Een gevolg is dat senioren nu uit het aanbod een keuze zullen maken die past bij hun wensen en behoeften. De bestaande, sterk op zorg georiënteerde voorzieningen voor ouderen kunnen daarin meestal niet voorzien. Ons aanbod is in alle gevallen maatwerk. Daartoe leiden wij onze CAREGivers, zoals we ze noemen, ook op."

Suzanne Verploegen: "Een ander blij maken door oprechte aandacht is het mooiste wat er is"

Suzanne Verploegen:
"Een ander blij maken door oprechte aandacht is het mooiste wat er is"

Over Home Instead Thuisservice
Home Instead Thuisservice is de Nederlandse tak van het van oorsprong Amerikaanse Home Instead Senior Care, een concept dat inmiddels wereldwijd in zeventien landen wordt aangeboden door ruim duizend franchisenemers.

Via zijn CAREGivers biedt Home Instead Thuisservice naast 'metgezelschap' ook hulp in en om het huis en persoonlijke assistentie bij bijvoorbeeld douchen en aankleden. Verder helpen CAREGivers mensen met cognitieve stoornissen zoals Alzheimer.

De komende anderhalf jaar wil Home Instead het aantal vestigingen in Nederland verder uitbreiden van zes naar vijftien. Meer informatie: homeinstead.nl.