Geplaatst op

Twee strategische adviseurs versterken Van Luyken

Gabry de Kovel is gestart als MT-lid én strategisch adviseur voor het bedrijfsonderdeel Crisis. Marjolein Schikker werkt sinds kort als strategisch adviseur binnen het bedrijfsonderdeel Advies.

Vanwege de groei van het bureau vindt momenteel een structurering plaats naar vier bedrijfsonderdelen: Advies, Crisis, Training (via Van Luyken label De Trainingsstudio) en Detachering.

Met de komst van Gabry de Kovel (foto links) gaat Van Luyken specifieke focus aanbrengen in de advisering op het gebied van crisiscommunicatie. “Crisiscommunicatie maakt al sinds jaar en dag onderdeel uit van onze dienstverlening”, aldus managing partner Youssef Eddini. “We zien aan de kant van opdrachtgevers een toenemende behoefte aan advisering op dit gebied en daarmee ook groeikansen. Vandaar dat we crisis als focusgebied hebben gedefinieerd. We zijn blij dat we Gabry aan ons hebben weten te binden. Ze brengt veel kennis en ervaring mee om dit bedrijfsonderdeel te laten groeien en bloeien.”

Samen met de twee managing partners Youssef Eddini en Erik Visser en manager Maaike Vissink van De Trainingsstudio vormt Gabry de Kovel het managementteam van het bureau. Van Luyken’s associate partner Inge Meilink is voor het bureau op zoek naar een manager en medior adviseur voor het onderdeel Advies. Eddini: “Voor dit onderdeel hebben we inmiddels Marjolein Schikker (foto rechts) aangetrokken. Marjolein heeft altijd in internationale omgevingen gewerkt. Deze expertise helpt ons bij opdrachten voor klanten die we onder meer via ons internationale partnership PROI verwerven.”

Detachering wordt niet vertegenwoordigd in het MT. “Dit bedrijfsonderdeel is vooral dienstverlenend aan onze klanten”, aldus Eddini. “Wij helpen hen graag zoeken naar een geschikte kandidaat als er behoefte is aan tijdelijke capaciteit of specialisme.”

Categorieën Nieuws