Geplaatst op

Organisatie

Van Luyken is gebouwd op drie pijlers: advisering, trainingen en detachering. De adviestak richt zich op positioneringsvraagstukken, communicatiestrategieën, campagnes, crisiscommunicatie en public affairs. Onder het label De Trainingsstudio geven vakmensen training en coaching in presenteren, mediawoordvoering en crisiscommunicatie. Voor de derde pijler – detachering van communicatieprofessionals – staat een uitgebreid en gevarieerd netwerk paraat om projecten te ondersteunen of tijdelijk communicatieteams te versterken of aan te sturen.

Wim van Luyken

Het verhaal begint in 1978. Toen richtte Wim van Luyken het bureau op. De naamgever wist direct grote merken aan zich te binden en was toonaangevend in de professionalisering van het vak. Ruim veertig jaar later zijn we er trots op dat ons bureau is uitgeroepen tot het beste communicatieadviesbureau van Nederland in de categorie productleiderschap (bron: Management Team).

Altijd open; dat is ons handelsmerk. We treden elk communicatievraagstuk onbevooroordeeld tegemoet. Met die houding kijken we verder dan de horizon. Komen we met ideeën die mensen blij maken. Bedenken we oplossingen voor netelige vraagstukken. We kijken ook over de landsgrenzen heen. Van Luyken maakt deel uit van PROI Worldwide, een samenwerkingsverband van pr-bureaus in vijftig landen.

Team

Onze organisatie bestaat uit vaste medewerkers en externe communicatieprofessionals. Voor elke opdracht stellen we een optimaal passend team samen. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@vanluyken.nl of bel +31 (0)23 540 04 24.

Categorieën Wie zijn mijn collega’s?