Beeld bij dienst mediamanagement
Beeld bij dienst mediamanagement
Geplaatst op

Mediamanagement

Met ons mediamanagement staan we je bij op mediagebied. We ontwikkelen free-publicity-acties, verzorgen mediamonitoring en, bij een crisis, doen we de omgevingsanalyse.

Free-publicity-acties

Als je goede ingangen hebt bij relevante media, kan dat jouw organisatie veel opleveren. Positieve redactionele aandacht wint het doorgaans van advertenties als het gaat om de geloofwaardigheid van jouw boodschap. Van Luyken haalt de nieuwswaardige aspecten van jouw producten, merk of organisatie naar voren en benadert daarmee de pers. Niet zomaar de pers, maar precies die journalisten die geïnteresseerd zijn in wat jij wilt uitlichten.

Van Luyken heeft een groot relatienetwerk in de journalistieke wereld, zowel bij de traditionele als de nieuwe media. We weten hoe journalisten denken, waarin ze wél en geen interesse hebben. Wij benaderen ze persoonlijk met voor hen aantrekkelijke informatie op maat.

Mediamonitoring

Hoe handig is het als je regelmatig een overzicht ontvangt van actualiteiten die relevant zijn voor jouw organisatie? Met onze mediamonitoring zorgen wij ervoor dat je uitstekend op de hoogte bent van gebeurtenissen en ontwikkelingen in jouw vakgebied en/of afzetmarkt. Aan de hand van vooraf bepaalde zoektermen speuren wij de media af en maken we samenvattingen van hetgeen voor jou van waarde is.

Deze mediamonitoring voeren we dagelijks voor jou uit. We volgen alle media: lokaal, regionaal, landelijk, maar ook internationaal. Van nieuws in druk en online tot sociale media. En uiteraard ontgaat ons niets van wat er specifiek over jouw eigen organisatie in de media komt. Hoe beter je bent geïnformeerd, hoe gerichter je erop kunt reageren.

Omgevingsanalyse bij crisis

Verspreidt het nieuws over een calamiteit in jouw productie of organisatie zich als een lopend vuurtje of is er nog relatief weinig aan de hand? Met onze omgevingsanalyse houden wij tijdens een crisissituatie continu in de gaten wat er waar over jouw situatie in de openbaarheid komt.

Met behulp van verschillende online tools scannen we de media. Onze omgevingsanalist geeft elk half uur een update van wat er speelt en hoe we dat voor jou moeten interpreteren. Deze analyse stelt jouw crisisteam in de gelegenheid de geluiden uit de buitenwereld mee te wegen bij de te zetten stappen.

Categorieën Wat bieden we nog meer?