Foto Linda Baart de Jong
Foto Linda Baart de Jong
Geplaatst op

Linda Baart-de Jong

‘Net altijd een stap meer zetten om mensen de hulp te geven die ze nodig hebben. Dat is mijn werkhouding. Als Van Luyken mij inschakelt om bij een bedrijfsongeval familieleden van een slachtoffer bij te staan, dan doe ik er alles aan om ze zo goed mogelijk te begeleiden. Zorgvuldig informeren, goed luisteren, verdriet opvangen en direct praktische hulp verlenen. Mensen moeten zich niet alleen gehoord voelen, ze moeten ook echt geholpen worden. Onder zulke heftige omstandigheden slaag ik erin kalm te blijven. Dat zit in mijn karakter. Betrokkenen hebben ook behoefte aan iemand die rustig blijft, het overzicht behoudt en er even helemaal voor hen is. Bij Van Luyken ben ik inzetbaar voor incident support.’

Contact: linda.baart@vanluyken.nl en +31 (0)23 540 04 24.

Categorieën Wie zijn mijn collega’s?