Geplaatst op

Gabry de Kovel

MT-lid

‘Luisteren, observeren en me verplaatsen in degene(n) tegenover mij, met het gegeven dat een glas altijd halfvol is. Nieuwsgierig, betrokken en optimistisch: zo zet ik me in bij alles wat ik doe.

En juist deze eigenschappen komen goed van pas bij crisiscommunicatie. Onder druk moet je vaak alles uit de kast halen om de regie te behouden in berichtgeving naar binnen en buiten, om ‘in controle’ te blijven. Uit ervaring weet ik dat ik de rust tijdens een crisis kan bewaren en in staat ben mee te denken tot de storm is gaan liggen. Met een oplossingsgerichte en proactieve aanpak die we als team voorstaan. Want handelen is geboden, vóór, tijdens én na een crisis. Bij Van Luyken ben ik dan ook jouw sparringpartner op het gebied van crisiscommunicatie, of het nu gaat om preventieve maatregelen zoals scenariotrainingen of wanneer zich daadwerkelijk een incident voordoet.’

Categorieën Wie zijn mijn collega’s?