Geplaatst op

Corporate communicatie

Wat maakt jouw organisatie sterk in communicatief opzicht? Als haar identiteit, het gewenste imago én haar reputatie goed overeenstemmen. Als er niet te veel lucht zit tussen wens en werkelijkheid. Corporate communicatie zorgt voor afstemming tussen wie je wilt zijn, hoe je gezien wilt worden en wat de buitenwacht feitelijk van jou vindt.

Deze communicatiediscipline vereist de nodige expertise. Die hebben we bij Van Luyken in huis. We hanteren een geïntegreerde aanpak, waarbij we elementen uit de management-, marketing- en organisatiecommunicatie combineren. We brengen samenhang in wat je communiceert op verschillende niveaus naar uiteenlopende interne en externe stakeholders.

Het doel is dat jouw organisatie eenduidig in de wereld staat. En dat de medewerkers de eigen identiteit overtuigend en consistent uitdragen, waardoor je de beoogde reputatie kunt opbouwen. Hierin staat Van Luyken je graag bij. Wij kunnen jouw bestaande corporate communicatie analyseren en advies geven over verdere aanscherping. We kunnen ook een volledig traject in corporate communicatie voor je uitvoeren.

Categorieën Wat bieden we nog meer?