Foto bij dienst coaching
Foto bij dienst coaching
Geplaatst op

Coaching

Van communicatieprofessionals wordt tegenwoordig veel verwacht. Snel inspelen op vaak complexe vraagstukken en daarover adviseren. Slimme keuzen maken uit de veelheid van beschikbare communicatiekanalen.

Een open dialoog aangaan met de stakeholders. Onderscheid creëren in een overvol speelveld van met elkaar concurrerende boodschappen. De lat ligt hoog. Communicatieprofessionals worden gezien als de dragende spelers van hun organisatie.

Zulke spelers hebben behoefte aan een coach. Iemand die een luisterend oor biedt en met wie je vruchtbaar kunt sparren. Iemand ook die je scherp houdt en wendbaar maakt. Je probleemoplossend vermogen vergroot en je proactiviteit aanwakkert. Dit doet Van Luyken. Wij coachen communicatie-afdelingen, individuele medewerkers en degenen die aan het hoofd staan van een communicatieteam. Op basis van beproefde methoden en actuele kennis van de organisatie van de communicatie helpen we teamleden en hun leiders om hun talenten optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor de doelen van hun organisatie.

De ondersteuning die Van Luyken biedt, is altijd op maat en onder meer toegespitst op:

  • Consequent opereren vanuit een strategisch perspectief.
  • Effectief samenwerken met interne stakeholders bij co-creatie.
  • Vergroten van de vaardigheden in het analyseren van data.
  • Creatief implementeren van een communicatiestrategie.
  • Leren te divergeren en te convergeren.
  • Ontwikkelen van persoonlijke communicatieve vaardigheden.Onze coaches waren eerder actief voor communicatieteams van grote organisaties in tal van sectoren van het bedrijfsleven en bij de overheid.
Categorieën Wat bieden we nog meer?