Foto Anouk Buijs Bartels
Foto Anouk Buijs Bartels
Geplaatst op

Anouk Buijs-Bartels

‘Goede, gerichte communicatie kan een groot verschil maken. Dat heb ik geleerd in mijn werk in de marketing-pr en corporate communicatie. Maar het is ook van toepassing als zich bij een organisatie een calamiteit voordoet. Dan is het zaak alle betrokkenen op precies de juiste momenten zorgvuldig afgewogen informatie te verstrekken. Ik kan goed werken onder druk en snel schakelen. Ik ben bekend met het stakeholderslandschap en weet hoe accuraat je met de informatieverstrekking aan de verschillende partijen moet omgaan. Het luistert nauw, zeker bij familie van iemand die zojuist een bedrijfsongeluk heeft gekregen. Dan heb je met veel emoties te maken. Ik stel dan alles in het werk om deze mensen zo goed mogelijk te ondersteunen. Bij Van Luyken ben ik inzetbaar voor incident support.’

Contact: anouk.buijs@vanluyken.nl en +31 (0)23 540 04 24.

Categorieën Wie zijn mijn collega’s?