Vermilion Energy Netherlands B.V. opnieuw Best Workplace

22 maart 2017

Voor het vierde opeenvolgende jaar heeft Vermilion Energy Nederland B.V. de erkenning Best Workplace verkregen van het Great Place to Work® instituut in de categorie Large and Multinational ondernemingen. "Het zijn onze medewerkers die Vermilion aan deze erkenning hebben geholpen", aldus algemeen directeur Scott Seatter van de onderneming die vestigingen heeft in Amsterdam en Harlingen.

In de ogen van Vermilion's algemeen directeur weerspiegelt het resultaat de inzet van Vermilion om een great place to work voor medewerkers te creëren. "Onze mensen zijn belangrijk om succesvol te kunnen zijn", aldus Seatter. "We hebben geweldige groep collega's bij elkaar kunnen brengen die voor een sterke bedrijfscultuur zorgen. Vermilion is een organisatie die medewerkers uitdaagt en inspireert om het beste te bereiken. Het startpunt is teamwork, maar ook het creëren van een omgeving die mensen kansen biedt zich te ontwikkelen en met verfrissende ideeën te komen. Dat dit nu voor de vierde keer resulteert in de erkenning Best Workplace, is waar we met z'n allen trots op zijn."

_____________________________________
Over Vermilion

Vermilion Energy Netherlands B.V. is onderdeel van Vermilion Energy, een groep van bedrijven met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. We exploreren, ontwikkelen en produceren koolwaterstoffen, en doen dit op een maatschappelijk verantwoorde manier.

In Nederland is Vermilion sinds 2004 actief in de opsporing en winning van aardgas. Deze activiteiten vinden plaats in de provincies Fryslân, Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland en Brabant. Het hoofdkantoor van Vermilion bevindt zich in Harlingen. Bij Vermilion in Nederland werken circa 200 mensen aan het veilig en verantwoord leveren van aardgas voor onze nationale energiebehoefte.

Nadere informatie over Vermilion Energy Netherlands B.V. is te vinden op vermilionenenergy.nl.